HASAN KALYONCU

adli tıp dersi hakkında

Yayın Tarihi: 22.11.2016

LinkedIn'de Paylaş
Konu için mail gönderen arkadaşlar ve konu listesi ektedir.  Arkadaşlar bu listede ismi olmayanların drtataroglu@gmail.com adresine  mail ile konularını (listede olmayan konu başlıkları seçerek) ulaştırmaları gerekmektedir.
Ekte sınıf listesi ile uyumlu ders konularını mevcuttur.
En son ödev teslim tarihi 10 Aralık 2016. Ödevler Word formatında olacak. Resimler ek dosya halinde gönderilecek. Ödev içeriğinde konu ile alakalı bilgiler, varsa Yargıtay kararlarından örnekler ve kaynakça belirtilecek. Her öğrenci konusu ile alakalı 4 soru hazırlayacak. Ortak konu alan arkadaşlar ayrı ayrı 4 soru hazırlayacaklar. Sorular çoktan seçmeli, eşleştirmeli veya boşluk tamamlama şeklinde ve  Word formatında olacak. Ödevleri drtataroglu@gmail.com adresine gönderebilirsiniz. Gaziantep Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalına gelerek flash ile elden teslim edebilirsiniz.

/Dosyalar/files/Adalet%20adli%20t%C4%B1p.xlsx